Om FER

 

FER Revision

Revisoren, du altid kan regne med

 

Mit navn er Finn Erik Rasmussen. Jeg etablerede FER Revision og blev selvstændig i 2006. En beslutning jeg har glædet mig over hver dag lige siden.

 

Jeg er revisor for mine kunder på en måde, som er vigtig for dem og for mig - med 100 % tilstedeværelse og interesse. Hver dag.

 

Her er telefonen åben stort set hele tiden. De fleste af mine klienter er selvstændige erhvervsdrivende, og mange har først ro til at tænke på bilag, bogholderi og bankudskrifter efter kl. 16 eller i weekenden. Derfor er det også først på de tidspunkter, at mange spørgsmål om f.eks. revision og regnskab eller moms og indberetning dukker op.

 

Når du engagerer mig som din revisor og/eller økonomiske rådgiver, så kan du regne med, at jeg er der for dig, når du har brug for det. Også om søndagen, hvis det er nødvendigt. Og du er altid velkommen.

 

FER Revision driver jeg fra mit hjem. Her holder jeg de fleste af mine møder og håndterer de mange opgaver, som mine kunder betror mig. Og tager jeg væk - så har jeg naturligvis både telefon og mail med mig. For sådan er det, at være engageret i sine kunder - og som sådan, er du og din virksomhed altid vigtig for mig.

 

Bogholderi

Ud over en pålidelig revisor ønsker de fleste af mine kunder også bistand til bogføring. Det kan de få hos FER Revision. Mine dygtige samarbejdspartnere igennem flere år udfører både små og store bogføringsopgaver. Til tiden og til prisen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Baggrund

  • HD (R)
  • Cand.Merc.Aud.
  • Registreret revisor
  • Indehaver af FER Revision siden 2006

Nyttige links

Registreret revisor Finn Erik Rasmussen - De Conincks Vej 16 - 2840 Holte - Telefon +45 28 69 62 00 - E-mail ferrevision@gmail.com

 

Medlem af:

 

Copyright © All Rights Reserved